Netsis HR



Netsis HR


Netsis HR, sağladığı modern vizyon ile internet / intranet üzerinden, İK bölümünün yüksek performansla kullanabileceği interaktif uygulamalar sunar.

Genel Özellikler


  • Özlük Yönetimi, Çalışan ve Organizasyonel Bilgi ve Tarihçe Takibi, Çalışan Bilgileri, Çalışan Portali, Eğitim ve Perfomans Yönetimi, Çalışan ve İş Sağlığı, İşe Alma/Yerleştirme ve İzin Yönetimi fonskiyonları ile firmaların İK süreçlerini uçtan uca yönetme imkanı tanır.
  • İşletmelerin insan kaynağını doğru belirlemeleri ve şirket hedefleri doğrultusunda yönetmeleri konusunda kapsamlı bir çözüm sağlar.
  • Netsis HR, Netsis Bordro uygulamasıyla entegre çalışır ve iki uygulama arasında herhangi bir veri aktarımı gereksinimi yoktur. Modüler yapısıyla ihtiyaç duyduğunuz özellikleri kullanabilir, sistemi modüller bazında kişiselleştirebilirsiniz.
  • Netsis HR ürünü şirket içinde öne çıkan bir uzmanlık oluşturarak seçme/yerleştirme sürecinde işinizi kolaylaştırır. İşe alım sonrasında adaptasyon ve eğitim süreçlerinde işletmenizin iş yükünü hafifleterek verim ve tasarruf sağlayan web tabanlı bir çözüm sunar.

Modüller


Coğrafik ve operasyonel organizasyon birimleri ayrı ayrı belirtilebilmekte olduğundan raporlarda kolaylık sağlanır. Ana ve alt bölge, ülke, il, ilçe, semt bilgisinin yanı sıra bölüm departman, birim, pozisyon, kademe, amir bilgilerini tanımlayabilirsiniz.
İlan hazırlayıp yayınlayabilir, ilan için yetkinlik profili ve/veya online yapılabilecek aday yeterlilik soruları hazırlayabilirsiniz. Aday portal üyelik işlemi, üyelik aktivasyonu, şifremi unuttum, üyelikten çıkma gibi işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Her çalışan kendi izin talebini girebilir. Bekleyen İzin İşlemleri , Amiri kendisi ve ona bağlı personeller için onay işlemlerini hızla yapabileceği bir liste ile karşılar. Amirler, İzin Gant Şeması sayesinde departman-pozisyon bazında izin plan / taleplerini görebilirler
Departman, Kademe bazında performans değerlendirme form şablonu oluşturma Süreç takvimlendirme ve takibi B2E Portal uygulaması üzerinden hedeflerin girişi, amir onayı ve değerlendirme işlemlerinin gerçekleştirilmesi Değerlendirmeye baz alınacak Anahtar Performans Göstergeleri’nin belirlenmesi ve gerçekleşen değerlerin anlık olarak izlenmesi Süreç Takip Raporu Performans Değerlendirme sonuçları esnek raporlama 360o değerleme
Duyurular, haberler, prosedürler, formlar, bekleyen onay işlemleri, mutlu günler, kim kimdir, ...
İşin gerektirdiği periyodik tetkiklerin takibi, hatırlatılması, Periyodik olmayan rahatsızlıkların, tetkik, tanı, tedavi, ilaç, sevk, SGK bil - dirimi, devamsızlık gün sayısı bazında takibi gibi işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Organizasyon birimleri bazında her kademe için kişi sayısı verebilirsiniz. Kişi sayıları dönem başında mevcut bordro uygulamasından alınır. Sonrasında ise aylar bazında giriş/çıkışlar dikkate alınarak takip edildiğinden kişi sayıları farklılık gösterebilir. Organizasyon birimleri ve kademeleri bazında maaş aralıkları tanımlayabilirsiniz. Yıl içinde tahminlenen maaş artışlarını oransal ya da tutarsal olarak belirtebilirsiniz.
Eğitim katılımcı profillerinin tanım - lanması ve çalışanların profillerinin eşleştirilmesi sonucu eğitim ihtiyaç matrisini saptayarak, raporlayabilirsiniz. Bu sayede yıllık eğitim planının oluşturulmasını kolaylaştırırsınız. Eğitim katılımcı profilleri çalışanın mevcut yetkinlik profili, almış olduğu eğitimleri, sertifikaları, tahsili vb. birçok faktörün bir araya gelmesiyle oluşturularak tanımlanabilmektedir .
Kuruma özel işe alım portalı Kuruma özel aday veritabanı oluşturma Aday veritabanında anahtar kelime ve etiketlere göre arama
Çalışanlarınızın kimlik (nüfus, pasaport), iletişim (tel, cep, e-posta), eğitim geçmişi, sertifikaları, iş tecrübeleri, referansları, yakınları, beden ölçüleri, ehliyetleri vb. birçok detay bilgisini tanımlayabilirsiniz. Netsis bordrolama uygulaması ile tam entegre çalışır; iki uygulama arasında herhangi bir veri aktarımı gereksinimi yoktur.


Ekran Görüntüleri

Netsis HR
Netsis HR
Netsis HR
Netsis HR
Netsis HR